Det var sannerligen inte många som inför säsongen trodde att IFK Norrköping skulle spela guldmatch i Allsvenskans sista omgång. Nu är det ett faktum och om man spelar sina kort rätt och vinner borta mot Malmö FF så kan inget stoppa dem.

Vägen till guldet är dock inte så enkel som att det räcker med guldmotivation. Nej, Malmö har även de något att spela för då de kommer att göra vad än man kan för att ta sig till Europa nästa säsong. Vad som sätter ytterligare press på Norrköping är att IFK Göteborg jagar frenetiskt på platsen bakom i tabellen. Förlorar Norrköping, eller spelar kryss samtidigt som Göteborg vinner, ja då går guldet till Göteborg.

Det som talar för IFK Norrköping trots all denna press är lagets kontinuitet den här säsongen. Man har tre anfallare som producerar mål (injektionen som Kamara gav har varit ovärderlig). Kommer Nyman, Kujovic och nämnda Kamara med i matchen tidigt, ja då ska detta ordna sig till det bättre för Norrköping.

Personligen tror jag på Norrköping idag men inte utan strid. Därför kommer jag att satsa mina pengar på att IFK vinner -3,5 mål i matchen till det respektingivande oddset fyra gånger pengarna. Även spelet att det är kryss i halvtid och IFK vinner matchen lockar (odds 6 gånger pengarna).

Vad tror du? Blir det guld till Norrköping eller blir det segerfest i Göteborg?

Spelet: IFK Norrköping vinner -3,5 mål i matchen, odds 4,00 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb