Med en riktigt övertygande cupseger i veckan är det ett taggat Man City som tar emot Norwich på hemmaplan idag kl.16. För Citys del innebär matchen tre poäng, allt annat är otänkbart. Man har garanterat budgeterat med att vinna i stort sätt alla lag på hemmaplan den här säsongen. Att tappa poäng mot ett formsvagt Norwich finns således inte på kartan.

Man får fortsätta att sätta sin offensiva tilltro till Bony på topp då Aguero är långtidsskadad. Som tur är har City också fått igång De Bruyne som ser ut att trivas allt bättre i den ljusblå tröjan. Chelseas försäljning av De Bruyne ser allt mer ut som en av PL:s sämsta affärer någonsin. Vem vet hur långt den kvicke belgaren kan nå?

Till den här matchen finns det fler intressanta marknader att placera pengarna i. De som framför allt lockar mig till spel är spelet på att Man City dominerar matchen och tar ett krafttag om båda halvlekarna. Att Man City vinner båda halvlekarna betalar 2,37 känns riktigt motiverat. Man kommer att äga boll och defensiven ska kunna klara av Norwich ströchanser.

Förutom vinstspelet HT/FT rekommenderas också spelet att Man City gör mål i båda halvlekarna. Det betalar 1,66 gånger pengarna. Varför inte placera marknaden som en en del av en större kombo?

Spelet: Man City gör mål i båda halvlekarna, odds 1,66 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb