Synd på att Man City inte klarade av att göra mål i första halvlek igår. Man knep dock segern, det var ju alltid något. Även IFK Norrköping levererade vilket var riktigt kul. Med den korta historiken tar vi avstamp mot nya bettingframgångar idag.

Arenan för dagens spel är Premier League och matchen mellan Southampton och Bournemouth. Hemmalaget är naturliga favoriter genom sin starka form och bortalaget är underdogs av motsatt anledning.

Southampton med Koeman vid rodret har verkligen fått igång spelet den senaste tiden. Man äger matcherna och har ett produktivt spel och målskyttar som förvaltar sina lägen. Nog är det Pelles bästa säsong för Soton?

Segeroddset på Southampton ligger i dagsläget på 1,57 vilket får sägas vara gott. Det som dock lockar mig mer till spel är ett asianspel på att Southampton vinner -1 i hcp. Det betalar 1,9 gånger pengarna och om du spelar det så får du pengarna tillbaka om Southampton ”bara” vinner med ett måls marginal. Vinner Soton med minst två mål så ger spelet vinst. Och nog ska man klara av att vinna med minst två måls marginal mot ett av seriens absolut ihåligaste försvar? Vi minns alla hur Spurs körde över laget förra veckan.

Southampton vinner det här och Graziano Pelle gör mål. Det är nästan så att det står i stjärnorna.

Matchen spelas kl.17 och sänds på Viasat Fotboll.

Spelet: Southamption vinner -1 asian handicap, odds 1,90 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb