Argentina – Brasilien spelar sin tidigare inställda VM-kval match inatt istället kl. 01:00 och precis som det var tänkt då så direktsänds matchen på bet365 även nu. Låt oss nu förhoppningsvis slippa oväder och äntligen få se denna drabbning mellan världens största fotbollsgiganter!

Se matchen Argentina – Brasilien i VM-kvalet på bet365 Livestreaming!

Tidigare skrivet inlägg…

Natten mellan torsdag och fredag 13/11 kl. 01:00 spelar Argentina – Brasilien VM-kval match som direktsänds via live stream helt gratis. De sydamerikanska lagen startade sitt VM-kval (CONMEBOL) redan i oktober i år för att förhoppningsvis ta sig till fotbolls-VM 2018 i Ryssland. Argentina och Brasilien har inlett kvalet lite knackigt och det gäller att vara bland de fyra första lagen i tabellen när VM-kvalet är slutspelat då det är de som blir direktkvalificerade till VM-slutspelet. De två lagen på position 5 kvalar vidare mot andra lag i Oceaniens VM-kvalgrupp. Se tabelläget i Sydamerikas VM-kvalgrupp längre ner.

Argentina - Brasilien VM-kval Live stream

Prestigemötet Argentina – Brasilien

För att återgå till Argentinas och Brasiliens insatser så här långt i VM-kvalet. I de två inledande matcherna har Argentina förlorat mot Ecuador på egen hemmaplan med 0-2 och spelat en oavgjord match mot Paraguay 0-0. Brasilien fick en lika tuff start på VM-kvalet som Argentina och åkte på däng mot Peru med 2-0. Däremot tog man sig samman i andra rundan och vann mot Venezuela med 3-1 inför jublande hemmafans. Och nu är det alltså dags för ett riktigt prestigemöte mellan Argentina och Brasilien som samtidigt är en oerhört viktig match med tanke på att båda lagen just nu är utanför direktavancemang till VM. Mötena mellan Argentina och Brasilien har alltid varit matcher med mycket känslor och kan väl närmast jämföras med våra egna matcher med Danmark. Så stort spänningsvärde utlovas i matchen. bara du orkar vara uppe mitt i natten mellan torsdag och fredag. 😉

Argentina - Brasilien VM-kval