Att det ska komma ner till en sista avgörande match är lika spännande som det är skräckinjagande. Danmark mot Sverige i den direkt avgörande matchen för vilket lag av de båda som ska få spela EM-slutspel i sommar.

Sverige vann som bekant den första matchen på Friends med 2-1 efter fina insatser av Erik Forsberg. Det svenska laget klappade dock igenom den sista kvarten och orkade knappt hålla i bollen en minut innan danskarna tog kommandot igen. Ett danskt mål låg länge i luften och det kom knappast som en chock att det till slut blev 2-1.

Ikväll är det lite andra spelregler gentemot den första matchen. Allt som inte är en seger för danskarna är bra för Sverige. Gör Sverige ett mål måste Danskarna göra två och det är goda odds det. Tyvärr är det ju också så att det är Sveriges defensiv som är vårt svaga kort.

Inför matchen känner jag mig allt för kluven för att spela på matchodds. Nej, istället blir det ett underspel på mål under första halvtimmen som får mina pengar. I skrivande stund betalar 0-0 i första 30 minuterna 1,80 gånger pengarna vilket får sägas vara bra betalt. Om Sverige klarar den första halvtimmen av anstormning så finns alla chanser i världen. Ett tidigt mål av Danmark kan dock innebära det värsta tänkbara.

Matchen startar kl.20.45 ikväll.

Spelet: Inget mål under matchens första 30 minuter, odds 1,80 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb