På lördag är det dags för El Clásico och du kan streama Real Madrid – FC Barcelona helt gratis. Matchstart är kl. 18:15 och Messi gör troligen comeback i Barca efter skadan. FC Barcelona leder ligan på 27 poäng tre poäng före just Real Madrid på andra plats. Så det står som vanligt mycket på spel när lagen återigen möts i ett underbart hett El Clásico.

Streama El Clásico med Real – Barca på bet365

El Clásico med Real Madrid – FC Barcelona stramar du på bet365 Livestreaming. På bet365 kan du se massor av sport dygnet runt bara du har ett kontot registrerat hos dem. Att registrera konto är gratis men för att kunna se alla fotbollsmatcher och andra sportevenemang behöver du göra en första insättning som inte behöver vara stor alls. Vill du göra det smidigt för dig utan att känna krav på att spela på odds eller casino så sätter du helt enkelt in exempelvis en hundring som du sedan låter stå kvar på kontot bara för att ha tillgång till livestreamingtjänsten hos bet365. Det räcker faktiskt med att du har en enda krona på kontot för att se streamingen så du kan med andra ord spela för 99 kr om du känner för det eller ta ut dem vid något tillfälle.

Det är alltid många stjärnor på planen samtidigt när Real Madrid och FC Barcelona möts. De två absolut största, kanske till och med någonsin i de bägge klubbarnas historia är Lionel Messi i Barca och Cristiano Ronaldo i Real. Lionel Messi är ju numer FC Barcelonas meste målgörare i klubbens historia. Låt oss få njuta av hans fotbollskonster ännu en gång!

Se här många mål från Messis fot i tidigare El Clasico möten med Real Madrid.

Spela Liveodds på Real Madrid – FC Barcelona

Har du inte prövat att spela liveodds under själva matchen någon gång så kan vi verkligen rekommendera det för att höja stämningen och spänningen ytterligare. Det är helt enkelt skitkul att både se matchen genom att streama Real Madrid – FC Barcelona och spela på den samtidigt! Det finns mängder av liveodds-alternativ att spela på och du ser hela tiden oddsen ändras beroende på vad som händer i matchen samt hur mycket tid det är kvar av matchen. Till exempel så brukar ett odds på att Messi gör mål i matchen öka ju längre tiden går jämfört med om du oddsar innan matchen. Detta sker på grund av att, om han nu inte gjort mål efter låt oss säga 30 minuter, så minskar enligt spelbolaget chansen för att Messi kommer göra ett mål överhuvudtaget. Däremot kanske vi tittare som ser matchen bevittnar att han är otroligt het och att han mycket troligt kommer göra ett mål förr eller senare i matchen och då kan man alltså slänga in ett högre odds på detta.

Vill du se ännu mer fotbollsgodis från Messi? Då måste du kolla på det här! Otroligt!

Startar Messi matchen mot Real Madrid på Lördag får vi garanterat se en totalt fokuserad Messi med mål i sikte!

Streama Real Madrid - FC Barcelona med Messi