Nu kan vi äntligen lägga EM-kvalet bakom oss och åter vända blickarna mot Europas fotbollsligor i allmänhet och Premier League i synnerhet. Denna lördag spelas flera intressanta matcher, bland annat den som spelas först mellan Watford och Manchester United.

Man Utd har lidit relativt stort av landslagsuppehållet då laget kommer att sakna sex spelare till dagens match. Bland de som inte kommer att medverka återfinns bland annat Rooney och Martial, två minst sagt viktiga kuggar. Samtidigt kanske det är det som krävs för att United åter ska börja producera mål framåt. Martial och Rooney har inte direkt öst in baljor den senaste tiden.

Inför matchen kommer Watford med ett dystert facit som visar att man förlorat de nio senaste matcherna mot United. Bortsett från det är det dock ett relativt vasst Watford som tar emot United. Laget ligger på 11:e plats i ligan och har spelat starkt mot flera av tabellens övre lag.

Att Watford kommer att nöja sig med en poäng känns inte helt otroligt. Man kommer att försöka ligga rätt i försvarsspelet snarare än att försöka vara kreativa framåt. Detta resulterar säkerligen i ett 0-0 resultat i halvtid. Dock väljer jag att tro på att Uniteds bredd grejar det här under matchens sista 45 minuter så ett spel på kryss i halvtid och Man Utd vinner matchen blir vad jag spelar.

Spelet: Kryss i halvtid – Man Utd vinner matchen, odds 4,80 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb