Igår fick vi se ett antal högst oväntade resultat. Först ut var Manchester United som verkligen knep tre poäng på målsnöret. Att det skulle vara så jämt, det hade jag inte trott. Att därefter Arsenal skulle åka på förlust mot WBA efter en riktig halkning av Cazorla från straffpunkten, ja det satte väl punkt för dagen. Ja, åtminstone trodde man det efter kl.18. Då började dock El Classico och matchen mellan Manchester City och Liverpool. I Spanien krossade Barcelona Real på ett förödande sätt. I Manchester blev de blå krossade med 4-1 av Liverpool och allt ställdes på ända.

Så, med en sådan händelserik lördag bakom oss blickar vi mot dagens hetaste drabbning. Den spelas mellan Tottenham och West Ham. Ett litet Londonderby mellan ett lag på uppgång och ett lag som desperat klamrar sig fast vid att vara mer än ett mittenlag.

Tottenham har kommit igång den senaste tiden och spelare som Eriksen, Kane och Alli har börjat fått upp ångan. Just Harry Kane ser äntligen ut att ha fått ordning på fysiken efter att ha varit otroligt sliten efter sommarens spel.

Med en formstark Kane på planen är det inte annat än att spela honom som målskytt i eftermiddagens match. Får han ett läge gör han mål, svårare än så är det inte i dagsläget.

Om du tvivlar på detta är oddset 1,80 för att han inte gör mål!

Spelet: Harry Kane gör mål i matchen, odds 1,85 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb