Målspelet på Harry Kane satt stensäkert sist och med vinstbet i ryggen siktar vi nu god fortsättning. Arenan för kvällens spel är Champions League och det har blivit dags för den femte matchen i gruppspelet. Bland de mer spännande matcherna i dag märks exempelvis Barcelona – Roma, Lyon – Gent och min personliga favorit Maccabi Tel Aviv – Chelsea.

Mourinhos mannar kommer till den här matchen med aningen gladare mungipor än vad vi har vant oss vid det senaste halvåret. Man tog en skön seger mot Norwich senast och bröt sin negativa trend. Costa gjorde mål igen och försvarsspelet satt stensäkert som så många gånger förr. Hazard såg ut att vara på väg mot formen och Pedro såg inte lika bortkommen ut som vanligt.

Den här matchen måste Chelsea vinna till varje pris om man vill ha en sportslig chans att stanna kvar i turneringen. Man måste vinna och man måste spela stabilt, allt annat vore ett fiasko. Då den raka tvåan endast ligger på 1,40 är det istället seger i halvtid och fulltid (2/2) som lockar mig till spel. Jag tror att Chelsea tar tag i matchen tidigt och dödar spänningen i första halvlek. Resten blir sedan transportstrecka mot 90 minuter.

Att Chelsea leder i halvtid och vinner matchen betalar drygt dubbla pengarna så det här är en given banker i sig själv eller som bas i en större kupong.

Spelet: Chelsea HT/FT, odds 1,95 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb