Hull v Derby är kvällens definitivt mest spännande fotbollsmatch i England. Både Hull och Derby krigar om ledningen i Championship och bet365 direktsänder matchen. Hull leder just nu ligan men det är tajt i toppen och kvällens motståndare Derby kommer till spel endast två poäng efter. Så med andra ord är det mycket mer som står på spel än bara vinna eller förlora matchen. Derby tar över ledningen i Championship tabellen vid vinst medan Hull drar ifrån om matchen istället slutar med hemmavinst. En riktig fotbollsfight kan med största sannolikhet utlovas när ligans två allra bästa deffensiver möter varandra.

Jason Shackell Hull v Derby

Ska Jason Shackell och Derby kunna stoppa Hull?

Inför Hull v Derby

Match: Hull v Derby County

Matchstart: Kl. 20:45

Gratis Live Stream: bet365 Livestreaming

Se massor av streamad sport hos spelbolagen utan att det kostar något!