Det är äntligen lördag och idag har vi lite smått o gott i fotbollsväg att se fram emot. Mina val av fotbollsmatcher jag ska titta på idag är enligt mig riktiga höjdarmatcher. Jag börjar med att logga in på bet365:s livestreamingtjänst kl. 15:30 för att kolla på toppmötet i Bundesliga mellan Bayern München och Hertha Berlin. Bayern leder visserligen serien överlägset redan men Hertha Berlin har spelat överraskande bra den här säsongen hittills och ligger på fjärde plats endast en poäng efter Wolfsburg på tredje. Matchen blir kul att se av två anledningar enligt mig, Bayern München spelar just nu kvalitetsfotboll på högsta nivå och det är en fröjd att se alla stjärnor i laget göra nästan allting rätt som de gör just nu. Och för det andra så är Hertha inget lag som de leker bort i första hand utan jag räknar med kamp och härligt intensiv fotboll i denna match.

FC Barcelona – Real Sociedad börjar kl. 16:00 strax efter att matchen Bayern München – Hertha Berlin startat, vilket är ett litet angenämt problem för mig. Messi är tillbaka med besked i Barca efter hans skadefrånvaro och de andra anfallarna i samma lag är i toppform. Just nu är Barcelonas form lika het som Bayern Münchens och dessutom har man i Messi, Suarez och Neymar världens allra bästa anfall för tillfället som bara öser in mål mot kvalificerat motstånd. Risken här är att jag inte kan låta bli att växla mellan sändningarna från de bägge matcherna.

För att göra det hela ännu värre är min tredje utvalda match PSG mot Troyes som börjar kl. 17:00. Vid det laget så är det bara en kvart kvar av första matchen mellan Bayern München – Hertha Berlin samtidigt som vi är en kvart in i andra halvlek i FC Barcelona – Real Sociedad. Hur svårt som helst! Jag känner nog att jag får ta en action beroende på hur läget är i de två första matcherna just då. Hur som helst kommer det bli svårt att låta bli att kika in på Zlatan o gänget i PSG redan första halvtimmen, sedan är ju ”problemet” löst när de andra matcherna avslutats.

Min fjärde och sista match för lördagen avslutas i Milano mellan Milan och Sampdoria kl. 20:45. Kort o gott är det en match med mycket historia och jag hoppas på italiensk fotboll när den är som bäst.