18.30 idag spelas ett mycket besynnerligt möte i Premier League. Det är serieledande Leicester som tar emot Man Utd och det är en match som gäller mer än bara tre poäng. Det är i många avseenden en historisk match då Leicester aldrig förut har mött United som serieledare i högsta serien. Sist man möttes låg Leicester sist…

Inför matchen är det naturligtvis stort fokus på Leicesters succéanfallare James Vardy och det vore väl konstigt annars. Mannen leder skytteligan i Premier League och går från klarhet till klarhet. Att han är med i Englands landslag nu är inte mer än rätt.

Vardy till trots så är det United som har fått favoritstämpeln här med ett odds på dryga 2,50. Ett odds som säkert baseras på historik och klubbstatus än något annat. United har verkligen inte rosat marknaden och veckans CL-möte mot PSV var ett smärre fiasko, åtminstone offensivt sätt. Nej, nog bör man tillskriva Leicester bättre chans att kamma hem tre poäng än till mer än tre gånger pengarna?

Personligen tror jag på ett oavgjort resultat med siffror som kanske 2-2? Jag spelar då självfallet James Vardy som målskytt. Vad annars kan man göra? Gör han mål blir han historisk och i paritet med ikoner som Van Nistelrooy.

James Vardy gör mål i matchen, odds 2,25 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb