Det visade sig vara en bra vecka med vinst på de båda senaste speltipsen. Klart man siktar på en tredje och en fjärde spelvinst av bara farten! Sagt och gjort, idag vill jag slå ett slag för två spel på samma gång. Det är underspelet på mål i två av dagens matcher från Premier League. Den ena matchen är den mellan svårt sargade Aston Villa mot Watford och den andra är mellan Sunderland och Stoke.

Aston Villa med ny manager kommer göra vad de kan för att inte ligga under i halvtid. Det taktiska direktivet är garanterat överordnat allt annat. Offensivt är man trubbigt då man eventuellt behöver klara sig utan Agbonlahor. 0-0 efter första 30 med ett lågt spelande Villa som är defensivt inriktat känns stensäkert.

I den andra matchen ska Sunderland försöka dra nytta av sin fina försvarsinsats senast och åter igen försöka upprepa succén med att kontra in ett mål på slutet. Sist blev det orättvis seger mot Palace men försvarsspelet satt bra. Nu kommer offensivt glada Stoke som dodkc också är starka bakåt. Sunderland kommer att hålla ner tempot för att långsamt komma in i matchen. 0-0 efter första 30 är ett faktum.

Spelet: 0-0 efter 33 minuter i Aston Villa – Watford och Sunderland – Stoke, kombo-odds 3,36 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb