Vardy gjorde mål i går igen och inget mål i Sunderland får sägas vara en godkänd bettinginsats igår. Den här veckan har således varit riktigt lovande ur bettingsynpunkt så fortsätter väl på den inslagna vägen och en av dagens matcher vi fokuserar lite extra på är den mellan Liverpool och Swansea.

Matchen spelas på Anfield och det kommer garanterat att bli en hård nöt att knäcka för Swansea. Liverpool har spelat övertygande den senaste tiden och segern mot City förra helgen följdes upp med seger i Europa League i veckan. Bortsett från Mignolets stora tavla då han höll bollen i händerna i ungefär fjorton dagar så var det en gedigen insats från Liverpool.

Liverpool är självklara favoriter i matchen och om inte hemmaplan och form vittnar om det så gör oddssättningen det. Den raka ettan på Liverpool står i 1,44 men det är inte heller fy skam. Åtminstone inte som en del i en kombo eller som singel till lite högre insats.

Till matchen mönstrar Liverpool ett starkt lag men med vissa avbräck – Lucas, Coutinho och Henderson sedan tidigare. Dock ser Sturridge ut att få plats på bänken och det är alltid kul. I den form som Liverpool befinner sig i med Klopp vid rodret så finns det inte en chans i världen att Swansea klarar det här. Jag väljer att spela den raka ettan på Liverpool och garderar det hela med att också lira Liverpool leder i halvtid och vinner matchen. Ett spel som också bör ha stora att gå in!

Speltips: Liverpool vinner matchen, odds 1,44 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb