Så blev det även ett sista segerbet igår då Liverpool vann mot Swansea. Grattis till er som ryggade förra veckans tips. Förhoppningsvis gav det fin kosing i plånboken.

Ikväll riktar jag blickarna mot Italien och matchen mellan Napoli och Inter. Matchen är en riktig seriefinal då Inter leder ligan med två poäng före Napoli. Med andra ord kan vi vänta oss en tät drabbning där Inters stensäkra defensiv kommer att sättas på hårt prov av Napolis starka offensiv.

Napoli har vunnit 9 av 11 hemmamatcher den här säsongen så det krävs med andra ord något alldeles extra för att detta ska bli bortaseger. Då Inter inte gör överdrivet mycket mål känns det inte riktigt aktuellt. Snarare lutar detta möte åt ett oavgjort resultat då två lag tar ut varandra. Jag kommer att bänka mina pengar på ett huvudspel i kryss i matchen till 3,75 gånger pengarna. Som sidospel kommer jag att spela på -1,5 mål i 1:a halvlek till 1,44. Ett odds som passar lysande bra i en kombo.

Lite kuriosa till matchen är att de senaste matcherna som Inter har spelat på bortaplan har innehållit -2,5 mål. Samma antal mål gäller för Napolis senaste fem matcher generellt. Med andra ord känns en målsnål tillställning nära till hands. Om du söker lite större pengar bör du fundera på spelet ”oavgjort och under 2,5 mål till odds 4,75.

Speltips: Oavgjort mellan Napoli och Inter, odds 3,75 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb