Arsenal gav tvivlarna svar på tal till slut i andra halvlek mot Sunderland. Trots ett gediget skadeläge (bland det värsta i fotbollseuropa) så lyckades laget till slut leverera. Mycket tack vare en högpresterade Oliver Giroud.

Ikväll spelas en fruktansvärt viktig match mot Olympiakos. Hela CL-spelets framtid för laget står på spel och kanske även Arsene Wengers? Frågan är om Arsenals trotjänare till tränare får vara kvar om laget inte tar sig vidare och eventuellt misslyckas i ligan?

Olympiakos kommer dock att inte att bli en lätt match för Gunners. Grekerna slåss också får avancemang och på hemmaplan är man svårslagna. Man har allt att spela för och är underdogs både i praktiken och till oddssättningen. Seger för Olympiakos står i 3,50, krysset i 3,80 och bortaseger för Gunners i 2,10.

Personligen tror jag på att Arsenal till slut grejar det i vanlig ordning. Man kommer att ligga på från början för att ta kommandot i matchen. Tror man att det blir en lätt resa har man ju alltid Man Utd:s match igår (förlust mot Wolfsburg). Arsenal har bättre grundkvalité i laget och har effektivare spelare när det verkligen gäller. Dessutom är Giroud i fin målform och det kan räcka långt!

För den som gillar bra pengar är raka tvåan till 2,10 bra spel!

Speltips: Arsenal vinner matchen, odds 2,10 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb