bet365

Jose Aldo vs Conor McGregor är kanske tidernas största UFC titelfight och som avgörs tidigt söndag morgon 13 december svensk tid. UFC 194 direktsänds via live stream på Unibet TV! Se matchtider längre ner.

Jose Aldo vs Conor McGregor titelfight UFC 194

Jose Aldo vs Conor McGregor båda obesegrade

Jose Aldo är uppväxt i Rio de Janeiros slum men är en ödmjuk fighter som aldrig förlorat en fight tidigare. Motståndaren Conor McGregor är den hårdföre irländaren som inte heller han någonsin förlorat och han är allt annat än ödmjuk. Conor McGregor har försökt psyka Jose Aldo under en längre tid nu för att försöka störa Aldos koncentration på titelfighten. Jose Aldo vs Conor McGregor har på förhand trissats upp som den ultimata fighten och ingen som åtminstone har lite intresse i MMA och UFC lär vilja missa denna titelfight i UFC 194 på söndag morgon kl. 06:00.

Live Stream tider UFC 194 12 december

kl. 04:00 Holloway v s Stephens

kl. 04:30 Maia v s Nelson

kl. 05:00 Souza v s Romero

kl. 05:30 Weidman v s Rockhold

kl. 06:00 Aldo vs McGregor

ufc 194

Se tidigare UFC streamar…