Vilken minst sagt underlig omgång av Premier League. Det var egentligen bara Arsenal som levererade enligt förväntan. Ja, okej Man City vann också men det satt sannerligen långt inne! United förlorade, Tottenham förlorade, Liverpool kryssade och Everton tappade ledning till oavgjort. När det tangeras rekord i antal kryss på veckans stryktipskupong, då vet man att det är något udda som har hänt.

Ikväll gör två av säsongens överraskningar upp i en match som förhoppningsvis innehåller få överraskningar. Leicester ska ta emot Chelsea hemma på King Power Stadium och man gör det som serietvå. Var Chelsea befinner sig i tabellen låter vi vara osagt av respekt för eventuella Chelseafans där ute. Sist jag tittade var det dock någonstans kring nedflyttningsstrecket.

Det jag tror på till största säkerhet i den här matchen är att båda lagen kommer att göra mål. Chelsea må ha haft det tufft på den offensiva fronten men nog bör man göra minst ett här. Leciester har trots allt inte så vasst försvar när det kommer till kritan och den offensiva kapaciteten finns hos Chelsea. Det är bara frågan när den kommer att användas? Hazard har exempelvis snart spelat nio månader utan att göra mål?

Att Leicester gör mål står skrivet i stjärnorna. Gör inte Vardy mål så gör hans kollega Mahrez det!

Speltips: Båda lagen gör mål, odds 1,72 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb