17:00 brakar det loss på NordicBet TV i matchen Caen – Paris SG när Zlatan Ibrahimovic och hans PSG ska försöka förlänga sin rekordlånga svit med förlustfria matcher i den franska ligan. Zlatans radarpartner Cavani missar tyvärr matchen men det blir spännande att se vem tränaren Blanc tar ut istället.

Caen – Paris SG direktsänds på NordicBet

Det enda som krävs för att du ska kunna titta på Caen – Paris SG via livestreaming på NordicBet är att du måste ha lite pengar på ditt konto eller ha lagt ett spel inom de senaste 24 timmarna.

Titta på Caen – Paris SG på Nordicbet här!

Caen - Paris SG på NordicBet TV gratis 17:00

Paris SG truppen mot Caen

AUGUSTIN Jean-Kévin, AURIER Serge, DAVID LUIZ, DI MARIA Angel, IBRAHIMOVIC Zlatan, KIMPEMBE Presnel, KURZAWA Layvin, LAVEZZI Ezequiel, LUCAS, MARQUINHOS, MATUIDI Blaise, MAXWELL, ONGENDA Hervin, RABIOT Adrien, SIRIGU Salvatore, THIAGO MOTTA, THIAGO SILVA, TRAPP Kevin, VAN DER WIEL Gregory, VERRATTI Marco

Spelare som saknas i PSG: CAVANI Edinson, DOUCHEZ Nicolas, PASTORE Javier, STAMBOULI Benjamin

Caen truppen mot Paris SG

Paul Reulet, Rémy Vercoutre – Chaker Alhadhur, Dennis Appiah, Damien da Silva, Syam Ben Youssef, Alexandre Raineau – Jordan Adéoti, Vincent Bessat, Jonathan Delaplace, Julien Féret, Jean-Victor Makengo, Jordan Nkololo, Nicolas Seube – Hervé Bazile, Andy Delort, Saidi Ntibazonkiza, Ronny Rodelin.