Idag spelas det en intensiv match mellan två lag som mer eller mindre saknar positiv form. Jag talar om Swansea som ska ta emot West Ham.

Hemmalaget har fortfarande inte fått tag i någon manager och får fortsatt klara sig med en tillfällig manager. Ett avbräck som man inte kan komma undan. Man kommer också till matchen med fem förluster på de sex senaste matcherna. En inspelad 18:e plats i ligan skrämmer ingen just nu så att det krävs stora förändringar nu, ja det råder det inget tvivel om. Swansea får det dock inte så lätt nu. Till den här matchen saknar man en pålitlig målskytt och får dessutom klara sig utan sin mittfältsmotor Jonjo Shelvey.

Även om West Ham har en gedigen skadelista inför den här matchen så har men en grundtrygghet som man kan luta sig tillbaka mot. Man har ett sammansvetsat lag och den här säsongen har man också visat att det finns flera spelare som kan kliva fram när det behövs som mest. Jag tänker exempelvis på Zaraté. Personligen tror jag på West Ham då uppgiften känns alltför svår för Swansea. Att vända den negativa trenden blir inte lätt då man möter ett fysiskt starkt West Ham. Att bortalaget dessutom betalar över fyra gånger pengarna för seger är det bara att tacka åt. Det här vinner West Ham, 0-3!

Speltips: West Ham vinner matchen, odds 4,33 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb