Det har gått riktigt fint på bettingfronten den senaste tiden med idel vinstbet. Återstår att se om det håller i sig även ikväll då det åter vankas stormöte i PL. Den här gången är det Arsenal och Manchester City som ska stå för underhållningen. För nog vill och förväntar jag mig att en match mellan dessa två giganter ska ge något mer än bara 0-0.

Arsenal har trotsat den underliga hösten i England och har levererat när så många andra förväntade topplag inte har gjort det. Man är tillsammans med Leicester ett av ligans mer pålitliga lag. Förra helgen var man exempelvis ett av få lag som faktiskt vann till förväntan.

Till den här matchen får Arsenal eventuellt tillbaka Sanchez och det är såklart ett riktigt tillskott. Även om han inte är 100 % så är hans närvaro i laget av största vikt. Det florerar även lösa rykten om att Aguero är på väg tillbaka, för City då och inget annat.

Med Arsenals fina form i ryggen och den fantastiska form som Özil och bland annat Giroud visat upp den senaste tiden så tycker jag gott att Arsenal har vad som krävs för att vinna här. Lägger man också till att man spela hemma på Emirats så blir oddset 2,40 spelvärt och härligt. Dock spelar jag kanske inte högsta insatsen.

Speltips: Arsenal vinner matchen, odds 2,40 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb