Ett av de allra hetaste spelen för dagen hittar vi i matchen mellan Liverpool och högt flygande Leicester. Draget är att Leicester kniper det hela eller åtminstone tar ett kryss till 1,85 gånger pengarna. Sällan har ett spel varit så givet som detta!

Liverpool tar emot serieledarna med något sviktande form och med en stukad offensiv som åter igen har kommit i en svacka. Det fina spelet mot Chelsea och Man City är nästan som bortblåst. Sturridge är fortfarande inte helt fitt (om han någonsin blir det igen) och Benteke är ur form. Frågan är vem som ska ”göra det” för Liverpool?

Samma fråga behöver man inte fråga utan att hitta ett svar om man är Leicester-supporter. Vardy och Mahrez är Europas hetaste anfallspar just nu och trots att man har ett i grunden enkelt försvarsspel i laget så räcker offensiven så långt att poängen ramlar in. Man gör sällan mindre än två mål per match och då är risken liten för förlust.

Att Liverpool ska kunna rubba Leicester (även på Anfield) tror jag föga på. Man har inte övertygat i de senaste matcherna och mot Watford senast var det otroligt fantasilöst. På sin höjd blir det kryss och det ska man vara riktigt glada för.

Matchen startar kl.16.00 och för er som inte har koll på läget så är det BOXING DAY idag!

Speltips: Oavgjort eller Leicester, odds 1,85 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb