Sällan har man väl fått dryga tre gånger pengarna på Chelsea i Premier League. När hände detta senast? Inte är det heller särskilt ofta som Chelsea inte är favoriter eller har ett odds omkring 2,50 när de möter andra förväntade topplag.

Idag ställs Chelsea mot ett lågt presterande Man Utd och det gör man med en ny manager vid rodret och ett nytt slag i laget. I de senaste matcherna är det ett helt annat Chelsea vi har fått se och laget inte bara arbetar stenhårt igen utan man gör också mål framåt. Hade det inte varit för Oscars halkning senast hade Chelsea tagit tre pinnar – igen.

United kommer från en total förnedring mot Stoke och läget för Van Gaal ser inte ljust ut. Nog får han väl sparken om han inte levererar idag? Giggs har redan uttryckt sitt missnöje och att Rooney inte gillar att sitta på bänken, ja det kan nog alla förstå.

Nej, idag är det United som förlorar och Chelsea som levererar. Enligt förhandsrapporter så startar Pedro på topp då Costa är avstängd. Ett drag som kan visa sig vara nog så vasst då Chelsea på så sätt kommer att få ett rörligare anfallsspel.

Förväntat slutresultat: 0-2, mål av Oscar och Pedro.

Speltips: Chelsea vinner, odds 3,10 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb