Ikväll kan Middlesbrough ta över ledningen i Championship men först måste man besegra formstarka sjundeplacerade Sheffield Wednesday.

Matchen Middlesbrough –  Sheffield Wednesday kan du streama gratis på NordicBet Livestreaming TV med matchstart kl. 18:15 måndagen den 28 december 2015.

Streama Middlesbrough - Sheffield Wednesday kl. 18:15

Middlesbrough –  Sheffield Wednesday tufft toppmöte

Det är inte bara Sheffield som har bra form utan Boro är också i fin form som inte minst visade sig när man senast vann över fjärdeplacerade Brighton med 3-0 på bortaplan. Förra gången Middlesbrough förlorade en match över huvud taget var den 1 december mot Premier League laget Everton i Engelska ligacupen Capital One Cup.

Förväntningarna är att det kommer bli en jämn match ikväll mellan Middlesbrough – Sheffield Wednesday som det allt som oftast brukar bli när de här bägge lagen möts. De fem senaste mötena lagen emellan har slutat med en vinst för Middlesbrough, tre segrar för Sheffield Wednesday och en oavgjord.

Om NordicBet Livestreaming…

Det finns inget att tveka på när det gäller Live streaming och Livebetting hos NordicBet. Att öppna konto är gratis och det räcker alltså att vara registrerad kund för att få sport med bra kvalitet från hela världen direkt i din mobil, platta och dator! Du måste vara inloggad och ha pengar på kontot, alternativt gjort ett spel inom de senaste 24 timmarna.

Gå till Livestreaming, logga in och klicka på Kalender i Livebet-klienten.