Everton – Manchester City möts i Capital One Cup kl. 21:00 ikväll onsdagen den 6 januari. Det är första mötet av två i semifinalspelet lagen emellan. Streama matchen gratis på bet365! Igår vann Liverpool med 1-0 mot Stoke City i deras första semifinalmötet, så alltså fördel The Reds iför returen där.

Streama Everton - Manchester City i Capital One Cup kl. 21:00

Inför Everton – Manchester City

Se här Everton bossen Roberto Martinez diskutera onsdagskvällens Capital One Cup drabbning mot Manchester City

Se här vad Manchester City tränaren Pellegrini säger inför mötet med Everton:

Pellegrini inför Everton - Manchester City i Capital One Cup

FC Barcelona – Espanyol

Är du sugen på spansk cupfotboll (via live stream) av högsta klass ska du definitivt kolla in matchen FC Barcelona – Espanyol i Copa del Rey 20:30, med andra ord matchstart en halvtimme innan kvällens Capital One Cup möte Everton – Manchester City.