Arsenal – Sunderland möts idag i FA-Cupen och du ser matchen gratis på bet365 livestreaming med start kl. 16:00. De bägge Premier League lagen Arsenal och Sunderland drabbar i eftermiddag samman med varandra utifrån helt olika förutsättningar fotbollsmässigt denna säsong. Arsenal leder Premier League med två poäng före sensationslaget Leicester medan Sunderland haft en medioker första halva av ligasäsongen och ligger näst sist i Premier League tabellen, endast före Aston Villa på jumboplatsen. Men nu är det inte en Premier league match som ska spelas utan en FA-Cup match och var så säker på att Sunderland vill återupprätta sin heder genom att slå ut Premier League ettan från Englands ädlaste fotbollscup. Vi ser fram emot det direktsända mötet Arsenal – Sunderland via live stream!

Inför Arsenal – Sunderland i FA-Cupen

Arsenal är regerande FA-Cup mästare och har naturligtvis som mål att försvara den titeln. I finalen 2015 mötte man Aston Villa som idag är så långt ner man kan komma i Premier league tabellen. Matchen då slutade med 4-0 seger för The Gunners. Arsenal har ångat på lika bra som man avslutade förra säsongen och leder för tillfället Premier League efter en urstark höst. De spelare som i högsta grad bidragit till Arsenals framgångar så här långt stavas Olivier Giroud och Alexis Sanchez. De har producerat sexton mål tillsammans i ligan under säsongen 2015/2016. Girouds effektivitet framför mål och Sanchez slitvargsmässiga beteende med underbart passningsspel har lagt grunden för Arsenals fina resultat. Nu är det fokus på Arsenal – Sunderland och vi kan tyvärr, för alla Arsenal fans, konstatera att det blir ingen Alexis Sanchez mot Sunderland denna eftermiddag då han tidigare ådragit sig en lårskada som ännu inte hunnit läka. Övriga spelare i Arsenal som missar matchen mot Sunderland är Wilshere (vrist), Welbeck (knä), Rosicky (knä), Coquelin (knä) och Cazorla (knä). Och tyvärr får vi säga för Sunderland fans samt de med svenskintresse så missar Sebastian Larsson matchen tillsammans med flera andra spelare som Rodwell (knäsena), Matthews (vrist), Kaboul (knäsena).

Se Arsenal - Sunderland gratis på bet365 livestreaming kl.16:00