Det var verkligen en underhållande afton som mötte oss igår när hela England spelade FA-cup. Dock uteblev de riktigt stora skrällarna men det fanns ett par guldkorn ändå som säkert hottade upp utdelningen på ett par kuponger där ute.

Idag är det dags för bland annat Chelsea och Tottenham att spela sina cupmatcher. Chelsea spelas som ett tilläggsspel då man är lågoddsare i mötet mot Scunthorpe. Fullt lika enkelt blir det nog inte för Tottenham då man ställs mot Leicester. Visst, Leicester saknar Vardy och har sett lite slitet ut som lag de senaste matcherna. Att Ranieri väljer att vila vissa spelare känns fullt logiskt.

Tottenham är i gott slag och spelar en effektiv fotboll för tillfället. Flera spelare levererar enligt plan och man har börjat sikta mot toppen i ligan. Alli och Kane är riktigt heta på topp och med Heung-Min som backup har Spurs gott kapital att plocka av.

Idag får just Min chansen från start och då får Spurs en spelare som kommer att ge allt för att bevisa för sin manager att han ska starta. Det kan mycket väl räcka för att Spurs ska ta hem det här. Spurs är skickligt defensivt och det bör räcka långt mot ett slitet Leicester.

Jag spelar Tottenham som segrare till 1,61 och tror stenhårt på att man levererar på hemmaplan. Leicester har inte råd att spela cupspel om man vill prioritera ligan. Det har man inte material till i långa loppet!

Speltips: Tottenham vinner, odds 1,61 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb