Det är sannerligen inte ofta som engelska Premier Leauge spelar full omgång en tisdag. Så är dock fallet idag och det finns därför gott om härliga matcher att hämta odds från för oss bettingälskare.

Personligen kommer jag att rikta mina dinarer till matchen mellan Newcastle och Man Utd. Hemmalaget har en minst sagt dyster formkurva och det blir inte helt enkelt att vända den mot United, även om Van Gaals lag inte direkt har visat på sprudlande fotboll. United är helt enkelt för bra defensivt för att förlora mot ett offensivt blekt Newcastle.

Det är dock för det oavgjorda resultat (framför allt 0-0) som det föreligger den minsta av brasklappar. United har misslyckats att göra mål i första halvlek under nästan varenda av höstens matcher. Klarar Newcastle nollan i halvtid kan man mycket väl tvinga till sig ett kryss. Dock är det som sagt en brasklapp och inget mer. United har kvalitéer och har Martial, Rooney och Mata en bra dag, ja då kan man mycket väl göra 3-4 mål här.

Man Utd står i 1,75 vilket är bra betalt med tanke på utgångsläget. Visst, bortalagets odds kunde varit i paritet med dubbla pengarna men i detta läge tar jag även 1,75. För den som vill vinna lite mer är spelet ”kryss i halvtid / United vinner matchen” till 4,33 ett spännande spel!

Matchen startar kl.21.00 ikväll!

Speltips: Man Utd vinner matchen, odds 1,75 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb