Ikväll onsdag 13 januari är det stor cupfest ute i fotbolls-Europa. Guidetti, Zlatan och Messi ska spela för sina respektive lag och du ser allt gratis på Unibet TV eller bet365 Livestreaming. Något som är gemensamt för dessa tre spelare är att de just nu är inne i en väldigt fin form och gjort uppmärksammade insatser senaste tiden på fotbollsplanen. Leo Messi kanske har utmärkt sig lite extra genom att han för några dagar sedan återigen blev utsedd till världens bästa fotbollsspelare.

Celta Vigo – Cadiz kl. 20:30 med Guidetti från start

Celta Vigo spelar mot Cadiz i spanska cupen Copa del Rey med matchstart kl. 20:30. Det roliga här är att vi får se svenskt från start i matchen då John Guidetti åter får förtroendet från start efter att senast ha gjort mycket bra ifrån sig.

Espanyol – FC Barcelona kl. 21:00 med Lionel Messi

Barca ska kl. 21:00 ta sig an La liga konkurrenten Espanyol i Copa del Rey. Messi är i storform, sist han spelade gjorde han hat-trick och i måndags vann Lionel Messi Ballon d’Or för femte gången. Se honom leka in några mål till ikväll!

Paris SG – Lyon med Zlatan Ibrahimovic kl. 21:00

Zlatan fortsätter vara i det närmaste vara oumbärlig för sitt PSG. Idag ska han ooch övriga i Paris SG ta emot svåra Lyon i franska Ligacupen. Vi hoppas naturligtvis på et och annat konstmål från Zlatans fot.

Trevlig fotbollsunderhållning!

Unibet TV och bet365 Livestreaming är gratis

Du behöver bara vara registrerad som kund hos antingen Unibet eller bet365 för att kunna se massor av direktsänd sport inklusive kvällens matcher som beskrivs ovan. Titta på matchen genom att vara inloggad och ha lite pengar på kontot, exempelvis 100kr som du sedan kan ha ligga kvar där om du vill. Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna.