Nice-Angers drabbar samman denna afton. Som trendbrottsjägare är detta ett möte jag väntat på. Ett möte där Angers galna svit på tio raka underspel och fina form mycket väl kan komma att brytas. Fina odds finns till hands.

Titta på Ligue 1 live stream >>>

Att det här faktiskt är en toppmatch i franska ligan är svårt att förstå. Visst har Nice en högstanivå av klass med Hatem Ben Arfa i spetsen, nog så bra att penetrera varenda försvar i den här serien. Men att Angers ligger tvåa i ligan, med en rad 1-0 och 0-2 segrar såväl hemma som borta á la Atletico Madrid, är ju inget annat än högst anmärkningsvärt.

Nu ställs man alltså mot ett skickligt Nice. Kommer Angers fortsätta plocka poäng? Jag är ytterst tveksam. Dels för att Nice är bra, men också för att flera nyckelspelare i bortalaget ser ut att missa kvällens batalj. T. Mangani och C. Ndoye alltså tveksamma medan Dore och Benrahma är out.

I hemmalaget fattas visserligen också några namn, men jag gillar ändå den preliminära elvan som skickas ut. Mendy och Koziello på mitten medan Ben Arfa, Germain och Mendy utgör en väldigt vass offensiv.

I skrivande stund ger den raka hemmasegern 2.10. Ett odds som mycket väl kan sjunka ytterligare. Allt över 2.00 är i min bok spelbart. Nice är i grund och botten det bättre laget och i nuläget fullt kapabla att sätta igång det raset som mycket väl kan ske för Angers snart. Ser dock högre spelvärde i antal mål för hemmalaget. Sitter även sedan tidigare på över 2,5 mål till runt 2.50-2.60.

Som sagt, många fina odds finns att tillgå om man tror på en del mål här.

Nice över 1,5 mål till 2.62 blir huvuddraget
Testar även Scorecast – Alexandre Mendy & 3-0 Nice till 36.00

Avspark 20:30. Spelen hittar du på bet365