Newcastle gjorde sannerligen en av säsongens bättre matcher när man lyckades med bedriften att knipa en poäng mot United i veckan. Det satt dock långt inne då det endast återstod 2 minuter av matchen när man genom en tillfällighet prickade in 3-3.

I eftermiddag ska man göra vad man kan för att försöka upprepa den gedigna laginsatsen då man tar emot West Ham. En uppgift som verkligen inte kommer att bli lätt då West Ham är ett av ligans bästa bortalag.

Personligen håller jag dock ettan som ett spännande spel till bra odds av flera anledningar. Bland annat har Newcastle kanske ett litet embryo till lagmoral efter poängen senast. Därutöver har man en stark trupp till matchen och sina bästa spelare redo. Det är mer än vad man kan säga om West Ham. Payet och Carroll är två tongivande spelare som tvingas stå över efter skada. West Ham såg också relativt bleka ut stundtals i veckans match mot Bournemouth. 3-1 segern kom egentligen i andra halvlek.

Den raka ettan i den här drabbningen betalar 2,25 gånger pengarna och får bli mitt huvudspel. Som sidospel spelas att Newcastle leder i halvtid till dryga tre gånger pengarna. Kan man göra mål på United så kan man göra mål här. West Ham har ett register av usla första kvartar den här säsongen!

Speltips: Newcastle vinner matchen, odds 2,20 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb