Ikväll spelas ett spännande omspel i FA-cupen mellan uppstickaren Bristol City och PL-laget West Bromwich med Jonas Olsson i laget. Den första matchen slutade med ett oavgjort resultat på The Hawthornes. Ett resultat som garanterat inte var enligt beräkningarna för West Brom. Bristol City ligger för närvarande i botten av Championship.

Bristol har dock mäktat med några fina resultat den senaste tiden så man bör inte underskattas allt för mycket. Dock bör det ligga i West Brom´s intresse att ta sig vidare här. FA-cupen kan vara den enda möjligheten till Europaspel för laget.

Det som också gör matchen spännande är det fina oddset för bortaseger. West Brom står i dagsläget i dubbla pengarna och det får sägas vara bra betalt för ett lag som har gedigen kvalité. För även om man är inne i något av en negativ form så har man fortfarande bra spelare i laget. Rapporter gör exempelvis gällande att Berahino kommer att spela idag och där har West Brom en matchvinnare av rang.

Vad som också talar för West Brom är att man har för vana att avancera från den här rundan i cupen. Vidare har man gjort mål i 16 av sina 16 senaste bortamatcher i cupen. Brisol City kommer till matchen med en ny tränare och även om det kan få viss effekt så saknar Bristol lugn och harmoni i truppen. Det kan fälla avgörande här.

Jag spelar raka tvåan här och räknar kallt med att West Brom tar hem det. Det behöver inte vara vacker, det räcker med att de vinner.

Matchen startar kl.20.45.

Speltips: West Brom vinner matchen, odds 2,00 @Bet365.com.

//Seb