Det stora fotbollsmötet i Italien närmar sig snabbt nu när Napoli – Inter möts i Coppa Italia ikväll med matchstart kl. 20:45, se matchen via live stream på bet365!

Napoli blir svårslagna

Napoli leder Serie A och tar emot ligatrean Inter som befinner sig fyra poäng bakom i tabellen. Bortalaget Inter har haft det svårt på sistone med att få anfallssystemet att klaffa till hundra procent. Senast lyckades man få oavgjort mot mittenlaget Atalanta med nöd och näppe efter ett suveränt målvaktsspel. Funkar Inters offensiv samt måleffektivit lika dåligt i kvällens möte med Napoli är det enda som kan rädda dem målvaktsräddningar i världsklass av målvakten Samir Handanovic. Även backen Murillo har gjort ett par riktigt svaga insatser i Inter tröjan senaste matcherna.

Napoli med sin fina form och hemmaplan borde vinna den här matchen. Man har vunnit tre raka matcher i ligan och har inte missat en trepoängare sedan man spelade oavgjort mot Roma i 0-0 matchen den trettonde december.