Det blev ett positivt resultat till slut för det röda laget från Liverpool igår. Seger med 5-4 på bortaplan har garanterat gett eko i hemstaden och satt klar press på stadskonkurrenterna Everton att också ta sina pinnar. Om vägen till tre poäng blir lika svår som för Liverpool, ja då är det något som är galet för motståndarna Swansea har inte direkt spelat som ett formstarkt lag den senaste tiden.

Dagens match spelas kl.14.30 på Goodison Park. Everton kommer från ett misslyckande i sin 3-3 match mot Chelsea (där var man förtjänt av bättre utdelning) och kommer således att vara rejält revanschsuget! Man har spelat bra i flera matcher och kommer säkerligen att börja klättra i tabellen snart.

För Swansea är det första matchen med manager Guidolin vid rodret. Han kommer garanterat att kräva en maximal insats av sina spelare och många spelare kommer att spela med extra nerv för att imponera på sin nya manager. Ett ytterligare lager av press som kan komma att bli ödestigert.

Everton står i fina 1,70 gånger pengarna vilket är bra betalt. Lukaku är i storform och med spelare som Mirallas och Koné i gott slag har Everton många anfallsalternativ att tillgå. För dig som letar större pengar finns det fint spelvärde i att Everton leder i halvtid och vinner matchen (1/1) till 2,60 gånger pengarna.

Speltips: Everton vinner matchen, odds 1,70 @Bet365.com.

//Seb