Vi fick se en minst sagt annorlunda match när Liverpool besegrade Norwich med 5-4 senast. Att det görs nio mål i en PL-match hör sannerligen inte till vanligheterna!

Idag är det dags för Liverpool att ladda om igen och förhoppningsvis ta med sig det positiva i tre poäng som man fick mot Norwich. Det väntar nämligen en tuff returmatch mot Stoke på Anfield. Matchen är den andra av två i semifinalen av Ligacupen i England. Den första matchen vann Liverpool med 1-0. Dock är det inget resultat att spela på då mål på bortaplan inte räknas förrän i förlängningen. Med andra ord är det inte mycket som skiljer lagen åt inför matchen så det fodras en gedigen prestation av Klopps mannar!

Inför matchen kommer Liverpool med ett starkt lag då man siktar på att ta sig till finalen! Ligacupen må vara en lågprioriterad cup men en titel är alltid en titel. Dessutom är Klopp väldigt mån om att behålla momentum genom att fortsätta vinna.

Stoke kommer till matchen utan sin lagkapten och benknäckare – Ryan Shawcross. Ett avbräck som garanterat kommer att märkas i defensiven. Lägger man därtill att Stoke inte direkt har övertygat de senaste matcherna så bör Liverpool kunna dra nytta av detta.

Liverpool förväntas ge speltid åt Flanagan som varit borta från spel i dryga två år så nog kan man räkna med ett par riktigt spelsugna killar i det röda laget!

Liverpool avancerar med seger här. Firmino fortsätter att göra mål och det räcker långt!

Speltips: Liverpool vinner matchen, odds 1,72 @Bet365.com.

Du vet väl om att matchen Liverpool – Stoke direktsänds på bet365 via deras livestreaming tjänst helt gratis.

//Seb