Vill du se matcher i FA-Cupen i direktsändning? Titta på FA-Cup stream helt gratis på mobil, dator och surfplatta utan pop-ups eller annan jobbig reklam. Kolla på lag som Arsenal, Liverpool, Tottenham och många fler lag live i TV rutan.

Till FA-Cup stream på Unibet TV här >>>

För att kunna se direktsänd sport på Unibet TV gratis, som exempelvis FA-Cup stream, krävs endast att du registrerar ett konto hos Unibet vilket naturligtvis också är helt gratis. Sedan behöver du bara ha en liten slant innestående på Unibet kontot samt vara inloggad för att få tillgång till hela streaming utbudet med sportsändningar. Är man ny kund hos Unibet måste du alltså sätta in exempelvis 50 kr för att se alla live sändningar men du behöver inte använda pengarna på spel eller annat på Unibet kontot utan det är helt upp till dig. Till exempel kan man låta pengarna ligga kvar på kontot för att på så sätt kunna ta del av det streamade materialet dygnet runt fällandes alla sportevenemang. Om du nu skulle vilja spela på odds, livsodds under livesändningarna så att ditt Unibet konto blir tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streamat material om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna. Annars är det bara att sätta in en liten slant igen. Det räcker till och med att det finns 1 krona på kontot för att se sportstream men Unibet har satt upp så kallade minsta insättningsregler, läs om det längre ner i denna artikel.

FA-Cup stream matcher Lördag 30 januari

Dessa FA-Cup matcher sänds via live stream på Unibet TV denna lördag. Hitta din FA-Cup stream i Unibets live-kalender nu!

13:45 Colchester United – Tottenham

16:00 Arsenal – Burnley

16:00 Nottingham – Watford

16:00 Portsmouth – Bournemouth

18:30 Liverpool – West Ham

För att se ännu mer streamad sport så läs vårt inlägg om live stream här!

Vi höjer temperaturen inför dagens FA-Cup matcher med Arsenals topp-5 mål 2015/2016…

Utvalda Unibet regler o villkor

Enkelt att ta ut och sätta in pengar på Unibet

Det är enkelt att sätta in och ta ut pengar på Unibet. Du kan snabbt och säkert göra insättningar med kreditkort, från ditt bankkonto, via kontantkort som Paysafecard och Ukash eller via online överföringar av pengar som till exempel Moneybookers och NETELLER. Gå bara till “Mitt konto” och välj “Insättning” för att se alla de olika metoderna. Du kommer också att kunna se avgifter och transaktionstider för varje insättningsmetod.

Minsta insättning på Unibet

Minsta insättning är 150 kronor om du gör insättningen med kort (50 kr via internetbank). Unibet gör det enkelt för spelaren att få ut pengar vilket är ett stort plus. Normalgången är att det tar cirka tre bankdagar att få pengarna vid uttag.

Unibet kundsupport

Unibets kundsupport är tillgänglig dygnet runt. Svensktalande supportpersonal svarar mellan 08.00 – 00.00 via telefon 0200-159 123. Att man även erbjuder livechat och mejl till sina kunder är ett stort plus och den ack så viktiga tillgängligheten är något Unibet blivit experter på. Förutom detta svarar man snabbt i telefon och är uppträder professionellt och trevligt.

För mer info så läs Unibets ”Regler och Villkor”.