Mötet FC Barcelona v Atletico Madrid är en av dagens absolut mest intressanta matcher och du kan se den gratis via bet365 Live Streaming med matchstart kl.16:00.

FC Barcelona v Atletico Madrid

Ska Messi, Neymar och Suarez få jubla även i dagens match mellan FC Barcelona v Atletico Madrid?

Inför FC Barcelona v Atletico Madrid 2016-01-30

Mötet mellan FC Barcelona v Atletico Madrid kommer bli ett av de mer spännande på länge. Inför matchen leder FC Barcelona La Liga på samma poäng som eftermiddagens motståndare tvåan Atletico Madrid. Atletico blev häromdagen utslaget i spanska cupen Copa del Rey av John Guidettis Celta Vigo där för övrigt svenske Guidetti gjorde 2-1 målet med en riktig rökare. Annars har Atletico Madrid gått starkt den här säsongen och är på allvar med och krigar om segern i den spanska ligafotbollen. Närmast bakom i tabellen skuggar Real Madrid fyra poäng efter och som imorgon möter mittenlaget Espanyol.

FC Barcelona har gått som tåget både i ligan och spanska cupen. Man förlorar extremt sällan och lagen de möter får på sin höjd vara nöjda om man når oavgjort, särskilt om matcherna går på Camp Nou likt denna lördag eftermiddag. Nyckeln till Barcas framgångar just nu, och den trio alla talar om, är naturligtvis anfallarna Messi, Neymar och Suarez. Mer variationsrikt och blixtsnabbt anfall finns nog inte på denna jord för tillfället. Men man möter i och för sig Atletico Madrid som anses ha ett av ligans och kanske till och med bland världens starkaste försvarsspel. Även om vi inte fick se det på prov i matchen mot Celta senast i cupen så är det här den match som nog anses vara den allra viktigaste på hela säsongen.

Se FC Barcelona v Atletico Madrid i direktsändning via streaming på bet365 här >>>

Preliminär startelva FC Barcelona

Bravo, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar

Preliminär startelva Atletico Madrid
Oblak, Juanfran, Savic, Godín, Filipe, Saúl, Gabi, Koke, Carrasco, Griezmann, Vietto

Obs! Imorgon söndag vankas Milano derby på San Siro mellan Milan och Inter kl. 20:45. och duger inte den matchen kanske Paris SG borta mot St Etienne en kvart senare lockar mer? Båda matcherna visas i direktsändning på bet365 Live Streaming!