bet365

Nog är det fair att säga att vi har haft lite otur med de två senaste tipsen? Nog kunde exempelvis Liverpool ha stått för ett bättre resultat i sin match mot Stoke? Ja, never mind, nu är det dags att blicka mot en FA-cuphelg som innehåller flera härliga drabbningar och det är som upplagt för skrällar på flera håll. Kommer exempelvis City att vinna enligt prognos eller håller Villas form i sig? Kan Arsenal manövrerar bort ett formstarkt Burnley?

Personligen håller jag mig från spel på dessa skrällbenägna möten och satsar istället på ett säkert kort. Detta kort består i försvarsstarka WBA (West Bromwich Albion) med Pulis vid rodret som möter Peterborough. Enligt uppgift spelar Pulis med ett riktigt starkt lag och man satsar på avancemang i FA-cupen. Ett klokt och logiskt beslut då det kanske är lagets enda biljett till Europa?

WBA förväntas lufta Berahino som annars får se sig nöta bänk vecka efter vecka. I cuperna har han dock fått chansen och han är en matchvinnare. Är han på humör kan han ensam skjuta hem segern här. Förutom detta så har WBA en betydligt bättre form än sina motståndare och statistiken på sin sida. Man har exempelvis inte förlorat på hemmaplan i cupspel mot ett lag från en lägre serie på 11 år!

Den raka ettan betalar lagom i form av 1,66 gånger pengarna. För dig som gillar högre vinst finns det fint spelvärde i -1 asian och spelet att WBA leder i halvtid och vinner matchen.

Speltips: West Brom vinner matchen, odds 1,66 @Bet365.com.

//Seb