Igår var det inte särskilt många överraskningar när FA-cupen spelades brett i England. Favoriterna vann på det stora hela och inte många matcher slutade oavgjort. Återstår således att se om Chelsea följer mönstret och vinner utan bekymmer idag. För motståndet står MK Dons i Championship.

Den raka tvåan går av naturliga skäl helt bort när vi letar spelvärde. Chelsea är så pass stora favoriter att det inte lämnar något utrymme för betalning på tvåan i matchen. Det som istället blir dagens spel är att Chelsea leder i halvtid och vinner vid fulltid. Detta spel betalar 1,72 gånger pengarna och får sägas var helt okej.

Visst, somliga av er kanske minns när Bradford skrällde till det och slog ut Chelsea ur cupen för ett år sedan men samma osannolika scenario lär knappast hända igen. Chelsea kommer med ett starkt lag och Hiddink resonerar garanterat som Wenger – att man inte längre kan vinna i FA-cupen med ett juniorlag.

Att Chelsea därtill är obesegrade sedan Hiddink tog över är ett annat skarpt faktum som talar för bortaseger här. Spelarna spelar med större hjärta än tidigare och laget börjar så sakteliga se ut som det en gång gjorde. Som sista incitament står det klart att MK Dons endast har vunnit en match av sex i sin försök att vinna över motstånd från högre upp i seriesystemet.

Matchen spelas kl.16.00.

Speltips: Chelsea leder i halvtid och vinner matchen, odds 1,72 @Bet365.com.

//Seb