Everton fortsätter att ta sina poäng trots att man fortfarande inte riktigt hittat den där jämna formen. En stabil match mot Chelsea följdes exempelvis upp av en svag match mot Swansea. Senast blev det dock en övertygande seger mot Europas hetaste värvningslag Newcastle. Slutresultatet skrevs då till 3-0!

Idag ställs man inför en klurig uppgift då man ska försöka sno åt sig poäng mot Stoke på Britannia. En uppgift som många lag har gått bet på den här säsongen.

Vad som dock förmildrar utmaningen för Everton är att Stoke har fått se sin form fullkomligt raseras. Det som för ett tag sedan såg ut som ett starkt och vinnande koncept med Bojan, Arnautovic och Shaqiri har nu reducerats till ett svajigt upplägg. Man har inte vunnit på fem matcher och senast förlorade man klart mot Man Utd med 3-0.

Vad som också försvårar för Stoke är att man endast har en egentlig mittback att tillgå och det är Muniesa. Shawcross, Wilson och Cameron är fortfarande skadade.

Till ett segerodds på 2,80 är det svårt att motstå bortaspiken här. Lukaku kommer att testas sent och man får klara sig utan Stones och Besic. Materialet och formen man har räcker dock långt ändå. För dig som letar en bra tvåa till fint odds är Everton laget du söker för dagen!

Speltips: Everton vinner matchen, odds 2,80 @Bet365.com.

//Seb