Gårdagens spel på Everton var alltför bra för att tacka nej till och ett stort grattis till alla er som spelade till nästan tre gånger pengarna. Återstår att se om dagens spel sitter lika säkert?

Matchen för dagen är den mellan Chelsea och Man Utd och marknaden jag valt är DNB (oavgjort ger pengarna tillbaka) på Chelsea till oddset 1,47.

Chelsea har inte förlorat sedan man bytte manager och spelet verkar stämma mer och mer även om man inte riktigt har det där spelet som är signifikativt för ett topplag. Dock ser försvarsspelet ut att sätta sig mer och mer och spelare som bland annat Mikel visar tecken på formtopp.

Chelsea har sitt senaste nyförvärv på bänken och då talar jag om Pato som anlände under transferfönstrets sista dagar. Han förväntas dock inte få så många minuter då han saknar matchträning. Det aningen bistra skadeläget för Chelsea gör att Hazard lär starta nu, vilket verkligen inte är så illa.

Chelsea kommer närmast från en dominant match mot Watford i veckan. Man lyckades dock inte vinna och det grämer garanterat spelarna. Revanschlusta är således på sin plats! För United innebar veckans spel att man plockade tre poäng mot Stoke.

Jag väljer att gå på Chelseas fina form här och med styrkan av hemmaplan kan man knipa tre poäng. DNB-spelet till 1.47 känns safe och lagom utmanande.

Speltips: Chelsea vinner matchen – oavgjort inget spel, odds 1,47 @Bet365.com.

//Seb