Sist jag hade Chelsea på kupongen så lyckades man kryssa sig till ett ”void-spel” och pengarna tillbaka. Då hette motståndarna Man Utd så det var inte helt otänkbart. Samma scenario väntar jag mig dock inte idag då Chelsea ska ta emot Newcastle idag. På Stamford Bridge är man svårslagna och i takt med att man är obesegrade det här året så ser jag inte hur ett svajigt Newcastle ska kunna ändra på det.

Spelet är dock inget för den som vill bli rik på en singel. Segeroddset för Chelsea ligger på 1,45. Dock är spelet bra i en kombo med flera matcher.

Jag förväntar mig en matchbild där Chelsea kontrollerar bollinnehavet och där Newcastle kommer att försöka försvara sig till en poäng. Med spelare som Costa och Willian i form så blir det dock svårt för Magpies i längden. Att man i sin tur ska kunna hota känns inte heller särskilt troligt. Newcastle är det lag som gjort minst antal mål på bortaplan i de fyra högsta divisionerna i England. Av naturliga skäl har man inte heller mycket till bortaform att tala om.

För dig som letar lite större pengar finns ett intressant spel i att Chelsea leder första halvtid och att de sedan vinner matchen. Det betalar drygt dubbla pengarna.

Matchen startar kl.18.30 idag.

Speltips: Chelsea vinner matchen, odds 1,45 @Bet365.com.

//Seb