Juventus – Napoli spelar idag lördag 13 februari seriefinal i Serie A med matchstart kl. 20:45. Matchen direktsänds på bet365 Livestreaming. Det lutar mer och mer åt att det är Juventus och Napoli som gör upp om ligatiteln för säsongen 2015/2016.

Juventus - Napoli Serie A

Juventus – Napoli avgör Serie A 2015/2016?

Just nu innan denna omgång tjugofem ska spelas i den italienska ligafotbollen så ser vi Napoli i ledning av tabellen två poäng före jagande Juventus på andra plats. Lördagskvällen kommer säkerligen bjuda på en mycket spännande match i Juventus – Napoli där ett hemmastarkt Juventus, som bara förlorat en enda match hemma under säsongen, nu tar sig an serieledaren Napoli som mäktat med ett överraskande starkt bortafacit den här säsongen jämfört med tidigare säsonger. Förra året slutade Napoli femma i tabellen hela tjugofyra poäng bakom överlägsna vinnarna Juventus. Turin-laget Juve har ju varit italiensk fotbolls giganter senaste fyra åren med idel Serie A titlar. Så med andra ord är det något överraskande att Napoli är det lag som nu på allvar utmanar Juventus om årets ligatitel. Dock har Juventus gått som tåget efter en mycket tuff start på säsongen. I början låg man en bra bit efter topplagen i tabellen men efter att nu inbringat sjutton segrar på raken har laget gått uppåt i tabellen som en raket vilket gett dem ett enormt självförtroende inför kvällens seriefinal-möte med Napoli. Frågan är nu om serieledaren Napoli kan visa att man på Juventus egen hemmaarena klarar av att vinna och därmed bryter Juventus fina svit och stora dominans. Skulle Napoli vinna kvällens seriefinal över Juventus innebär det fem sköna poängs försprång men vid Juve seger har vi helt plötsligt en ny serieledare istället. Hur denna match än går så kan den mycket väl vara av största betydelse för hur Serie A säsongen 2015/2016 slutar. Det bästa av allt är att vi alla kan se matchen helt gratis på live streaming-tjänsten hos bet365! Om du känner dig minsta osäker på hur du kan se matchen gratis via bet365 livestreaming så läs bara vårt inlägg om Live Stream.