Chelsea fortsätter att ånga på så här i början av 2016. Helgens segerspel satt hur enkelt som helst och grattis till alla er som ryggade.

Idag ställs man dock mot en avsevärt svårare motståndare då man ska gästa de franska giganterna PSG med Zlatan i spetsen. PSG är på väg mot alla tidernas rekord och har nästan glömt hur det känns att förlora en fotbollsmatch. Man är otroligt svårslagna på hemmaplan och med ett intakt och formstarkt lag är det inte konstigt att man är favoriter att vinna till 1,66 gånger pengarna.

Personligen är jag dock lite försiktig med att spika PSG då jag inte vill underskatta Chelseas form. Costa gör mål, Hazard är på gång och defensiven fungerar allt bättre. Det kommer dock att ställas stora krav på laget idag då man saknar Zouma (sedan tidigare), Matic och Terry för att nämna några. Cahill förväntas kliva in i mittförsvaret.

Då man är aningen sargade kommer Chelsea garanterat att rikta in sig på en poäng här. Det blir som sagt ingen lätt uppgift men ett kryss till 3,80 lockar. För dig som är lite mer försiktig i ditt spel kan ett asianspel med ”pengarna-tillbaka-garanti” vara på sin plats. Chelsea +1 betalar 1,67 och det är inte illa. Det betyder att om Chelsea förlorar med max ett mål så är det pengarna tillbaka. Allt annat ger vinst!

Jag plockar asianspelet – hur gör du?

Speltips: Chelsea +1 asian, odds 1,67 @Bet365.com.

//Seb