Spelet på Chelsea i veckan gav pengarna tillbaka sedan PSG knep hem segern med uddamålsvinst. Pengarna vi missade där satsas idag och föremål för spel är matchen i FA-cupen mellan Reading och West Bromwich.

Reading kommer från en relativt okej form från Championship. Dock har man inte övertygat fasligt och viss obalans och turbulens finns i laget. Ta bar den senaste matchen mot Burnley som exempel då flera spelare skämde ut sig ordentligt i samband med straffen som Burnley fick i slutet.

Personligen sätter jag min tilltro till West Brom som enligt rapporter kommer med ett starkt lag till matchen. Berahino förväntas spela och med en formkurva som är bland den bästa i cupen det här året så ligger inte fortsatt succé långt borta. West Brom tog en stark skrällseger senast mot Everton i ligan och kanske kan det var lite av ett riktmärke?

Reading dras med småskador på sina två bästa målskyttar den här säsongen och båda är tveksamma till spel. Att de behövs råder det inget tvivel om. Reading har endast gjort ett mål på sina tre senaste matcher.

Spelet för dagen är ett asianspel som åter igen ger pengarna tillbaka om det blir kryss. Vinner West Brom så betalar spelet nästan dubbelt upp! Ett perfekt alternativ som singel men också som kombobooster.

Matchen startar kl.16.00.

Förväntat slutresultat? 0-2 med Berahino som målskytt!

Speltips: West Brom, 0,0 asian, odds 1,97 @Bet365.com.

//Seb