Shrewsbury tar idag emot självaste Manchester United i FA-Cupen. Matchen kan du streama på Unibet TV med matchstart kl. 20:45. Manchester United ligger sexa i Premier League just nu medans hemmalaget Shrewsbury ligger nedanför nedflyttningsstrecket i League One.

För att se matchen behöver du endast ha registrerat konto hos Unibet vilket är helt gratis samt också ha några insatta kronor på kontot för att live streaming tjänsten ska vara tillgänglig för registrerade kunder. Men du behöver nödvändigtvis inte spela upp pengarna utan du kan ha dem stå kvar på kontot om du vill för att kunna se på hela TV utbudet i Unibets live-kalender dygnet runt varje dag.

Streama även Napoli – Milan kl. 21:00

I stort sett samtidigt som matchen Shrewsbury – Manchester United sänds visas också Napoli – Milan på Unibet TV i en superviktig match i Serie A med matchstart kl. 21:00. Napoli ligger inför mötet med Milan tvåa i ligan två poäng bakom ledande Juventus. Milan jagar toppduon från sin sjätte plats.