Inte lika glamorösa möten i Champions League denna afton. Tycker mig dock ha funnit värde i Kiev v Man City. Avspark 20:45.

Detta möte känns någonstans väldigt intressant. City brottas med sin, för tillfället, relativt usla form medan Kiev inte spelat en tävlingsmatch sedan december. En värdemätare för båda sidor här, där laget från Manchester blivit ganska stora favoriter bortaplan till trots.

Samtidigt som man är med och slåss om ligatiteln hemma i England är det tydligt att man också satsar på CL. Det syntes tydligt på elvan man ställde upp med mot Chelsea i FA cupen senast. City är väl trots allt, om något lag ska skrälla, en av de mest troliga kandidaterna. Med det sagt förespråkar jag absolut inte att det kommer att ske. Jag är rätt kluven redan här.

För den högstanivå Dynamo Kiev visade upp i höstens gruppspel, den är tillräcklig för att såra de flesta av backlinjer – inklusive Manchester Citys. Har en väldigt fin offensiv i omställningsspelet där Yarmolenko är den starkast lysande stjärnan.

City får, å sin sida, tillbaka Silva, Touré och Agüero i startelvan vilket såklart känns riktigt stabilt i fråga om målproduktion. Alltså. Två offensivt starka lag där Kiev är fullt kapabla att näta mot ett City som ett allt annat än solida ut på sistone. Samtidigt har jag svårt att se dem gå mållösa i en sån här viktig match där ett positivt resultat är i sikte.

Båda lagen gör mål finns till 1.80 hos betsafe