Ett stekhett fotbollsderby i Madrid väntar oss på lördag mellan Real Madrid – Atlético Madrid i La Liga. Mötet direktsänds av bet365 med matchstart kl.16:00 i deras livestreamingtjänst. Real Madrid – Atlético Madrid är inte vilket fotbollsderby som helst utan det är ett oerhört viktigt möte poängmässigt och är även prestigemässigt av stor vikt. La Liga leds just nu av FC Barcelona men jagas nu av de två Madrid lagen där Atlético är närmast på andra plats en poäng före Real på tredje. Det här handlar också om en match, åtminstone för fansen, som för tillfället avgör vilket lag som kan anses vara bäst i staden. likt många andra storstadsderbyn är det en stor snackis långt innan matchen och även efter matchen där man i sitt sociala umgänge gärna pikar varandra. Rent fotbollsmässigt kan det inte bli så mycket större än att få se stora spelare som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Christian Bale i Real möta derbymotståndarna Fernando Torres och Antoine Griezmann i Atlético. Läs mer om hur du kan se matchen via live stream här!

Ronaldo om mötet Real Madrid – Atlético Madrid

Cristiano Ronaldo som är den solklart största stjärnan i ett annars så stjärnfyllt Real Madrid säger i en intervju inför derbyt att han är mycket stolt över sina dryga sex år i Real och att han fortsatt vill vara i denna klubb. Inför mötet med Atlético på lördag poängterar Ronaldo hur viktig den här matchen är. Att få spela på hemmaplan inför alla fansen mot en av de allra tuffaste motståndarna, som försvarar sig så väl, ramar in matchen till ett möte man bara vill vara så stark i som möjligt och kunna vinna. Han fortsätter med att förklara svårigheten i att vinna La Liga med så starka motståndare men att de måste kämpa ända till slutet trots ett stort försprång för Barcelona just nu. Fotboll är full av överraskningar och allt kan hända och du måste kämpa ända till slutet. Ronaldo hoppas vidare att det kommer att bli ett bra spel på lördag och att Real Madrid kommer vinnande ur striden.

Andra kommande matcher som kan ses via bet365 livestreaming

Lördag 2016-02-27

Getafe – Celta Vigo kl. 18:15 (La Liga match med John Guidetti i Celta)

Söndag 2016-02-28

Liverpool – Manchster City kl. 17:30 (Engelska Ligacupen)

FC Barcelona – Sevilla kl. 20:30 (La Liga)

Juventus – Inter kl. 20:45 (Serie A)

Lyon – Paris SG kl. 21:00 (Ligue 1 med Zlatan!)