Livet fortsätter att le ljust mot spelarna i Leicester. Den stora skrällen i Premier League fortsätter att trotsa experterna vecka efter vecka och snart kan en topp-fyra placering bli verklighet när serien nu går in i sin sista tredjedel.

Idag ställs Leicester mot ett av seriens svagaste lag – Norwich. Som serieledare och som framgångsmaskin så är det inte så konstigt att man är storfavoriter att vinna. Dock verkar det som om spelbolagen inte rankar Leicester lika högt som man förtjänar då laget fortfarande står i 1,57 att vinna (raka ettan). Ett sådant bjudodds bara måste med på kupongen, allt annat vore tjänstefel!

Det som spelbolagen möjligen har hängt upp sig på är att Norwich har vunnit sex av de nio senaste matcherna mot Leicester. Dock har man förlorat de två senaste. Samtidigt så har man endast tagit en poäng av de senast 18 möjliga och det kan man inte bara krafsa bort till förmån för lite gammal historik.

Det som ytterligare talar för Leicester är att man är obesegrade i sina åtta senaste matcher. Till den här matchen kan man dessutom än en gång mönstra sin starkaste elva. Något som har blivit ett signum för Leicester den här säsongen. Detta betyder att vi åter får se Mahrez och Vardy på planen samtidigt.

Förväntat slutresultat? 3-0 till Leicester och Vardy blir målskytt.

Speltips: Leicester vinner matchen, odds 1,57 @Bet365.com.

//Seb