Vilken härlig Söndag vi har att se fram emot. En söndag som Unibet valt att kalla för Super Sunday! Mängder av toppmatcher där Manchester United – Arsenal är först ut med matchstart klockan 15.05. Här hittar vi också dagens speltips där båda lagen inte kommer vara nöjda med oavgjort. Dels är det sådan rivalitet mellan klubbarna och dels behövs poängen i tabellen. Arsenal i jakten på ligatiteln och United i strävan efter Champions League spel nästa säsong. De Gea, Smalling och Martial ser ut att vara tillbaka i startelvan. Welbeck kommer allt närmare en startplats efter sin långa skadefrånvaro. Han har gjort en del inhopp och sett allt bättre ut. Tror på en offensiv tillställning från båda lagen idag och med de starka anfallsvapen lagen besitter så bör det kunna trilla in ett mål i varsin bur.

Båda lagen gör mål till oddset 1.98 spelas hos spelbolaget Unibet.
Båda lagen gör mål Manchester Untied - Arsenal

Se flera av dagens matcher via Unibet TV

Vad vore Super Sunday utan att kunna följa matcherna live. Unibet tv visar 3 stycken av dagens matcher via live stream.

Se Liverpool – Manchester City, Barcelona – Sevilla och Juventus – Inter direkt i datorn via live stream hos unibet – tv. Allt du behöver ha är ett konto hos spelbolaget där du både kan se matcherna live och samtidigt betta på dem via live betting under tiden som de pågår. Och inte nog med det. För att krydda dagen lite extra så får du ett riskfritt spel av Unibet om du lägger ett singelspel för 100 kr med 1.40 i minsta odds före klockan 23.59 den 28 februari. Läs mer om det nedan.

Super Sunday hos Unibet

Med andra ord är det en riktig Super Sunday idag med flera roliga matcher, erbjudanden och möjligheten att följa dess live!